Feeling Fierce Academy

Varmt välkommen till oss på Feeling Fierce Academy! Vi är det rätta lärosätet för dig som är intresserad av att lära dig hur man utför olika typer av skönhetsbehandlingar.

En av de skönhetsutbildningar som vi erbjuder är en utbildning i tandblekning, en utbildning där vi utbildar med Keep Smiling, men det är långt ifrån den enda. Hos oss kan du bland annat även utbilda dig till nagelteknolog, pedikyrist, och sugarista vilket är namnet för en person som arbetar med bodysugaring. När det gäller bodysugaring utbildar vi med Fiffi Fabulous. Vi erbjuder även en utbildning inom lash/browlift. När det kommer till just lash/browlift är vi certifierade Elleebana instruktörer och distributörer. Vi ser fram emot att få ha dig som elev!

Vi har lång erfarenhet

Vi på Feeling Fierce Academy har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av skönhetsbehandlingar, och har nu bestämt oss för att även börja erbjuda utbildningar inom detta. Du kan därför lita på att vi har full koll på vad det är vi sysslar med.

Vår adress

Vi på Feeling Fierce Academy har vår bas i Stockholmsförorten Sundbyberg. Du finner oss på torget. Välkommen till oss redan idag!