Vad är du intresserad av att lära dig?

Nedan ser du exempel på några av våra utbildningar.

Tandblekning

Vill du lära dig hur man bleker tänder? Då är vår utbildning i tandblekning något som vi starkt kan rekommendera. Efter att ha gått denna utbildning kommer du vara redo för att själv börja arbeta med tandblekning. Vi lär dig alla tips och tricks till ett bra pris! Denna utbildning inkluderar även ett start-kit som består av följande:

  • Ledlampa på 60W som är marknadens senaste och bästa lampa för tandblekning.
  • 20 kit med allt du behöver för 1 behandling , UV-glasögon, färgkarta för tänderna, samt mall för frågeformulär.
  • Under dagen får du dessutom chansen att bleka minst två modeller.

Nagelteknolog

Har du en dröm om att arbeta som nagelteknolog, eller nagelterapeut som det också kallas? Vi erbjuder även en utbildning inom detta. Den kommer att lära dig allt du behöver veta för att kunna jobba med naglar. Den består av 180 lärarledda timmar, teoretiska och praktiska delprov som gör dig redo att på ett professionellt och säkert sätt arbeta med kunder, mycket praktik på skolan, utbildning om att starta eget, samt hjälp med social mediehandledning vid uppstart. Vi arbetar med Kabos Gel system och Semilac gellack. I utbildningen ingår utöver teorin bland annat även manikyr, lackning, förstärkning, förlängning, både tippteknik och mallning, nailart med stenar, stickers, folie och glitterteknik. Sist men inte minst får du även ett start-kit till ett värde av 7000 kr. 

Pedikyr

Pedikyr är fötternas motsvarighet till manikyr. När du arbetar med pedikyr kommer du alltså att arbeta med allt från att avlägsna döda hudceller och förhårdnader på fötter till att polera och fila tånaglar samt lägga till gellack och enklare nailart till de. Också när det kommer till detta kan du gå en utbildning hos oss.

Bodysugaring

Vi erbjuder även en utbildning inom bodysugaring. Detta är en skonsam metod för hårborttagning som även är känd som sockring. Vår bodysugaring utförs med hjälp av veganskt sockervax som är producerat i Sverige och består av socker, vatten, kokosolja och citron. Vi är utbildningscenter för sockervaxet ”Fiffi Fabulous” som är speciellt anpassat för brasiliansk vaxning samt ”Lucious Legs” som är till för resten av kroppen.

Lash/browlift

Hos oss kan du också utbilda dig i lash- och browlift. Lashlift ger dig inte permanenta resultat, men mycket långvariga sådana som ger dig uppåtböjda ögonfransar. I de flesta fall håller det i sig någonstans mellan 6–12 veckor. Browlift är i sin tur en behandling som ger dig fylliga och välformade ögonbryn. Resultatet brukar hålla i sig i 4–8 veckor. Vi är certifierade Elleebana instruktörer och distributörer.

Öppna din egen salong

Om du likt oss älskar att arbeta med skönhet och vill öppna din egen salong har vi en längre utbildning som riktar in sig på just detta, alltså på att öppna och driva sin egen salong. I denna utbildning ingår samtliga de övriga utbildningar vi erbjuder. Dessutom får du också hjälp med att finna en passande lokal, att göra den redo för öppning, ta del av våra samarbetsavtal, social mediehandledning, hjälp med boknings- och kassalösningar, samt en checklista som inkluderar andra saker som krävs för att kunna sätta igång. Detta är en utbildning på heltid som pågår i 10 veckor.